Advertisement

Hakan Yakin Euro 2008 - Hakan Yakin Of Switzerland Scores The Opening Goal During The Uefa News Photo Getty Images - İsviçre 1 diego benaglio 3 ludovic magnin 4 philippe senderos 5 stephan lichtsteiner 20 patrick müller 8 gökhan i̇nler 10 hakan yakın 85' 15 gelson.

Hakan Yakin Euro 2008 - Hakan Yakin Of Switzerland Scores The Opening Goal During The Uefa News Photo Getty Images - İsviçre 1 diego benaglio 3 ludovic magnin 4 philippe senderos 5 stephan lichtsteiner 20 patrick müller 8 gökhan i̇nler 10 hakan yakın 85' 15 gelson.. He was a member of the swiss national team for eleven years. Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. Hakan yakin grew up in munich stone and plays since the winter break of the season 2011/2012 the swiss in the 2008 european football championship in austria and switzerland yakin was again in the squad switzerland. İsviçre'de uzun yıllar forma giyen hakan yakın, euro 2008 i̇ki sene önce kadıköy'de oynanan olaylı maçtan sonra sıkıntı yaşadığını belirten yakın, ailem o maçtan sonra duygusal olarak etkilendi. Hakan yakın attığı 2 golle maçı ciddiye almayan portekiz'e acı bir ders verdi!

Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. Ülkesinin euro 2008'de attığı 3 golün de sahibi olan yakın, daha önce psg, stuttgart ve galatasaray'da forma giymiş ancak burada beklenen performansı gösterememişti. Euro 2008 deki portekiz i̇sviçre karşılaşmasında ise 2 gol atmış ve maçın oyuncusu seçilerek euro 2008 de iyi bir izlenim bırakmıştır ayrıca 2008 avrupa şampiyonasında takımının tüm gollerini hakan yakın atmıştır. Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Hakan yakin grew up in munich stone and plays since the winter break of the season 2011/2012 the swiss in the 2008 european football championship in austria and switzerland yakin was again in the squad switzerland.

Turkey Triumphs As Upbeat Swiss Leave Euro 2008 Sports German Football And Major International Sports News Dw 16 06 2008
Turkey Triumphs As Upbeat Swiss Leave Euro 2008 Sports German Football And Major International Sports News Dw 16 06 2008 from static.dw.com
İsviçre'de uzun yıllar forma giyen hakan yakın, euro 2008 i̇ki sene önce kadıköy'de oynanan olaylı maçtan sonra sıkıntı yaşadığını belirten yakın, ailem o maçtan sonra duygusal olarak etkilendi. Euro 2008 deki portekiz i̇sviçre karşılaşmasında ise 2 gol atmış ve maçın oyuncusu seçilerek euro 2008 de iyi bir izlenim bırakmıştır ayrıca 2008 avrupa şampiyonasında takımının tüm gollerini hakan yakın atmıştır. Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Hakan yakın'ın vuruşunda volkan topu sol alt köşeden başarıyla çıkarıyor…. Dk.27 hakan yakın, dk.37 vonlanthen (i̇sviçre), dk.30 ferreira, dk.64 riberio (portekiz). Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. İsviçre, bu sonuca rağmen 4. Keşke hakan yakın galatasaray'da olsaydı.

Der dreifache torschütze hakan yakin aus der schweizer nati jubelt nach einem erfolgreichen schuss auf das portugiesische tor beim dritten gruppenspiel.

Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. He was a member of the on 11 june 2008, yakin scored the opening goal in the 32nd minute of switzerland's second euro 2008 group a match against turkey, giving them a. Yakin in the training camp of the swiss national team before the euro 08. Türk asıllı i̇sviçreli oyuncu hakan yakın, euro 2008'de gösterdiği performansın ardından i̇ngiliz kulüplerinin dikkatini çekti. İmza töreninin ardından bir açıklama yapan hakan yakın, son derece mutlu olduğunu söyledi. Posted on 12 haziran 2008 by mehmetari. Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Hakan yakın attığı 2 golle maçı ciddiye almayan portekiz'e acı bir ders verdi! Der dreifache torschütze hakan yakin aus der schweizer nati jubelt nach einem erfolgreichen schuss auf das portugiesische tor beim dritten gruppenspiel. Hakan yakin ( turkish : Euro 2008 schweiz portugal türkiye ceska group a. Hakan yakın kimdir, hayatı ve biyografisi. Volkan x, hamit x (dk.

Posted on 12 haziran 2008 by mehmetari. Euro 2008 a grubu karşılaşmasında formalite maçına çıkan ev sahiplerinden i̇sviçre, gruptan çıkmayı garantileyen portekiz'i hakan yakın'ın attığı goller: Türkiye euro 2008'de kaçıncı oldu, başarısı nedir? Maçında i̇sviçre ile türkiye arasında. Ahanda haber linklerini de buldum.

1
1 from
Yakin in the training camp of the swiss national team before the euro 08. A milli takım, euro 2008 öncesi son hazırlık maçını 29 mayıs perşembe günü finlandiya ile yapacak. Dk.27 hakan yakın, dk.37 vonlanthen (i̇sviçre), dk.30 ferreira, dk.64 riberio (portekiz). İsviçre, bu sonuca rağmen 4. Volkan x, hamit x (dk. Bir dönem galatasaray'da da forma giyen hakan yakın için young boys'un kapısını ilk olarak fulham'ın çaldığı öğrenilirken tecrübeli futbolcuya katar'dan da teklif geldiği belirtildi. Euro 2008 deki portekiz i̇sviçre karşılaşmasında ise 2 gol atmış ve maçın oyuncusu seçilerek euro 2008 de iyi bir izlenim bırakmıştır ayrıca 2008 avrupa şampiyonasında takımının tüm gollerini hakan yakın atmıştır. Florian meyer xx (almanya), thomas frank x (almanya), dirk magenberg xx (almanya) türkiye:

8 temmuz 2008'de 2.5 milyon avro karşılığında katar takımı.

Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Football statistics of hakan yakın including club and national team history. İsviçre'ye galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 70. Hakan yakın attığı 2 golle maçı ciddiye almayan portekiz'e acı bir ders verdi! Hakan yakin oyuncunun doğum tarihi, doğum yeri, boyu, kilosu, mevki, uyruğu oynadığı takımlar ve maçlar, attığı goller ve yaptığı asistleri aspor.com.tr canlı skor sayfasında bulabilirsiniz. He was a member of the swiss national team for eleven years. Dakikada arda, çalımlarla ceza alanı çizgisi üzerine gelerek topu doğrudan kaleye gönderdi ve kalecinin üstünden filelerle buluştu: Ve euro 2008'de a grubu maçları tamamlandı. 31 yaşındaki futbolcunun al gharafa takımından yıllık 1.4 milyon euro alacağı öğrenildi. 8 temmuz 2008'de 2.5 milyon avro karşılığında katar takımı. Euro 2008'e veda eden ev sahiplerinden i̇sviçre'nin turnuvadaki üç golünü de atan türk asıllı hakan yakın, portekiz galibiyetini hocası kun'a armağan etti. Posted on 12 haziran 2008 by mehmetari. Ilk golden sonraki burukluğunu görünce gerçekten bunu milli duygular ile yapmış da olabilir.

Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. Objectif euro 2008 spécial foot suisse. Yakin in the training camp of the swiss national team before the euro 08. Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Volkan x, hamit x (dk.

Euro 2008 Switzerland Mardiyev My Point Of View
Euro 2008 Switzerland Mardiyev My Point Of View from i2.wp.com
Dakikada vonlanthen'in pasında hakan yakın'ın yakın mesafeden şutunda, kaleci volkan gole izin vermedi. Türk asıllı i̇sviçreli oyuncu hakan yakın, euro 2008'de gösterdiği performansın ardından i̇ngiliz kulüplerinin dikkatini çekti. Born 22 february 1977) is a swiss former footballer who played as a forward or midfielder. Keşke hakan yakın galatasaray'da olsaydı. Ve euro 2008'de a grubu maçları tamamlandı. Volkan x, hamit x (dk. Hakan yakin oyuncunun doğum tarihi, doğum yeri, boyu, kilosu, mevki, uyruğu oynadığı takımlar ve maçlar, attığı goller ve yaptığı asistleri aspor.com.tr canlı skor sayfasında bulabilirsiniz. Euromania 2008 one2play euro 2008 austria switzerland pick any sticker.

Dk.27 hakan yakın, dk.37 vonlanthen (i̇sviçre), dk.30 ferreira, dk.64 riberio (portekiz).

2008 avrupa futbol şampiyonası a grubu 2. Dk.71 ve dk.83 hakan yakın (pen.) (i̇sviçre) sarı kartlar: Posted on 12 haziran 2008 by mehmetari. Gençlik yıllarında i̇sviçre'de düzenlenen bir ankette en iyi genç futbolcu seçilmiştir. Ahanda haber linklerini de buldum. Ülkesinin euro 2008'de attığı 3 golün de sahibi olan yakın, daha önce psg, stuttgart ve galatasaray'da forma giymiş ancak burada beklenen performansı gösterememişti. Ilk golden sonraki burukluğunu görünce gerçekten bunu milli duygular ile yapmış da olabilir. Euro 2008'e veda eden ev sahiplerinden i̇sviçre'nin turnuvadaki üç golünü de atan türk asıllı hakan yakın, portekiz galibiyetini hocası kun'a armağan etti. Grubumuzda portekiz ve türkiye çeyrek finale yükseldi. Hakan yakin ( turkish : Maçında i̇sviçre ile türkiye arasında. 46 sabri xx), hakan balta. Bir dönem galatasaray'da da forma giyen hakan yakın için young boys'un kapısını ilk olarak fulham'ın çaldığı öğrenilirken tecrübeli futbolcuya katar'dan da teklif geldiği belirtildi.

Euromania 2008 one2play euro 2008 austria switzerland pick any sticker hakan yakin. Florian meyer xx (almanya), thomas frank x (almanya), dirk magenberg xx (almanya) türkiye:

Posting Komentar

0 Komentar